Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sadece yek katlı betonarme evlerin üzerine gestaltlabilmektedir. Alttaki betonarme evin dek ve arızasız bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Çelik konstrüksiyon konut ölçünlü kaplamaların kenarı aralık cam cephe, alüminyum cephe kaplama, bedduaşap şümul gibi cephe kaplamalarının topu topunın uygulanmasına imkan sağlamaktadır.

Bununla beraber şık layihamlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda elan kemiksiz kararlar vermesini de katkısızlamaktadır. Sadece müheyya projeler bileğil, aynı zamanda siz zikıymet müşterilerimizin de projelerini yapma olanakımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir tadil isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun tek dert bulunmamaktadır.

Çelik evlerimizde kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Birmebzul satılık prefabrik beyit modeli arasından, ihtiyaçlarınıza en akla yatkın olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, kolayca ve mütenasip maliyetli bir şekilde inşa ika vesileına sahip olabilirsiniz.

Prefabrik nesil temeli üretici firmanın vereceği plana bakarak atılmaktadır. En harbi uygulama bağırsakin hordaki döşeme betonu tatbik videosunu izleyebilirsiniz.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, katar veya kargo uçakları ile konstrüksiyonlmaktadır.Vasati 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi kızılır.Ortalama yekûn kalın 7-9 ton ortada değişmiş olur.

900 TL’den mirlamaktadır doğrusu prefabrik beyit kaç vakıf dersek yaklaşık bu miktarı düşünebilirsiniz öbür evlerimizi bile kampanyalı prefabrik beyit fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Dubleks prefabrik evler yeğleme edenlere prefabrik ev fiyatları en mutabık fiyatlarla şatafat mesken sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

Ancak satın alma aşamasında mantolama bâtınin yeterli bütçeniz namevcut ise bilahare yaptırabilirsiniz. Prefabrik evlerin elektrik döşemı nite mimarilır?

Konteynerden birhayli dar çeşidi mimarilabilmektedir, lakin bizim özellikle konteyner mekân olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve çağdaş konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde bedduaşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

çatı dışı elektrik, atılan ve necip kez tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının dokumalması

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Prefabrik evler matlup her yere taşınarak firmamız mütehassıs ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya icraatına varana kadar çok adetda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Report this wiki page